Vestitorii motoVestitorii moto ai primaverii sint la fel de zgomotosi ca o reclama la bere. Prezenti in oras si in afara lui, prefera soselele cu linii drepte cat mai lungi. Unii dintre ei sint pasnici, clasici si usor blazati, altii sint plini de adrenalina si vor sa-si arate priceperea in acrobatii riscante.

Ne-am obisnuit sa credem ca pasarile calatoare sint vestitorii primaverii. Prin martie, citeam o poanta intr-o revista, ca bormasinile vecinilor de bloc sint, de fapt, adevaratii vestitori ai primaverii. A iesit soarele, este cald si natura se trezeste la viata.

Fenomenul moto este destul de vechi la noi in tara, desi vezi mai greu ateliere specializate de service moto sau magazine de accesorii moto. Cred ca este o piata cu destul loc pentru imbunatatiri si crestere. Este drept, privesc lucrurile din afara, ca un simplu spectator.

In cartierul copilariei se desfasurau curse moto de viteza, preferata mea fiind clasa motocicletelor cu atas. Imi placea sa simt mirosul de ulei ars si de cauciucuri incinse. Acum, urmaresc la TV cursele MOTO GP si, uneori, de Superbike si Motocross.

Am fost intrigat de numeroasele elemente specifice, pe care se presupune ca ar trebui sa le detina in dotare orice motociclist. De la nelipsita si obligatoria casca si pana la cotiere si manusi, exista un intreg arsenal menit sa rafineze experienta unei calatorii pe motocicleta.

Un om de marketing adevarat are la dispozitie propriul instrumentar, pe care il aplica in activitatile de promovare. Fie ca face parte dintr-un plan, fie ca este disponibil pentru situatii de urgenta si depanari ocazionale, orice instrument are rolul sau, ca in cursele moto.

Totusi, de unde isi procura romanii accesoriile moto? Online sint o multime de oferte de echipamente si ustensile, multe fiind prezente si fizic in Romania. Am dat, din intamplare, chiar peste un site care vinde uniforme din kevlar, care arata ca imbracamintea cea mai la moda.

Probabil, te-ai obisnuit cu zgomotul teribilistilor care-si tureaza motoarele in demonstratii de demaraje, depasind, deseori derutant, coloane intregi de soferi consternati. Mai exista insa si altfel de motociclisti, care merg in costum la patru ace, linistiti, spre destinatii obisnuite, fara zorzoane si excese.

Poate parea surprinzator, insa multe motociclete sint pilotate de femei, in traficul nostru. Mai multe decat te-ai putea astepta. Iar unele dintre tinute m-au lasat cu gura cascata de admiratie. Dincolo de combinezoanele traditionale de piele, exista si jachete, despre care n-as fi putut ghici ca sint speciale, pentru moto.

moto moda

Adevarul este ca o motocicleta iti permite sa te strecori mai usor prin traficul din oras. Daca eviti strazile pline de gropi, drumul poate fi o experienta placuta. Iar pentru ocazii de eliberare si visare, poti alege un drum marginas, stradute mai putin circulate, pe care sa te plimbi, in liniste.

Un sistem flexibil de marketing, cu parghii adecvate si cu protectia necesara, oferita prin testare, este util oricarei afaceri. In timp de criza, accesul la un sistem, la un plan si la o matrice de actiuni de promovare poate face diferenta intre succes si faliment.

Cred ca fenomenul moto merita mai multa promovare si la noi. Poate parea riscant, dar adevarul este ca ai nevoie de o doza minima de bun simt si o judecata buna, inainte de orice antrenament. Poti sa incaleci in sa, fara sa dai fiori altora, cu eleganta, atat in tinuta cat si in atitudine.

Ca si in marketing, in cursele moto poti zburda cu mult zgomot, poti purta echipamente si accesorii tipatoare, generand impresii si reactii puternice. Poti, la fel de bine, sa-i faci pe oameni sa intoarca privirile cu admiratie sincera, zambind. Ce este de preferat pentru tine?Vestitorii moto ai primaverii