Revin mereu la Valorile de Marketing Profitabil. Cu riscul de a le nedreptăţi pe celelalte, m-am referit mai întâi la importanţa unui Titlu şi am scris despre “Titluri care vând” aici. Prea multe firme mai folosesc şi astăzi anunţuri în care fie nu au un titlu, fie titlul este denumirea firmei.

Acum voi continua cu importanţa utilizării unor expresii şi cuvinte care vând, atât în titlu cât şi în conţinutul mesajului de promovare.

Cuvintele pot fie să adauge putere mesajului tău (şi, astfel, să îţi crească şansele de succes), fie să contribuie la „îngroparea” lor (reducându-ţi şansele de reuşită).

Cuvintele şi frazele pe care le foloseşti în marketingul tău şi textele mijloacelor de promovare (toate elementele media) sunt, evident, foarte importante.

În cursul anilor, am pus laolaltă o listă de cuvinte de impact puternic, care vând şi cuvinte care obstrucţionează procesul de vânzare.

Înţelege şi utilizează aceste tipuri de cuvinte şi fraze, iar conceperea textelor va câştiga o putere enormă…

Cuvinte care vând:

Cele mai convingătoare şi de impact 55 de cuvinte

din limba română

Câştigă

Sănătate

Valoare

Fericit

Minunat

Recomandare

De încredere

Sigur

Dorit
FrumosSiguranţăAnunţă
ConfortabilCorectAl tău
ÎncântatSecuritateOameni
MaiestuosCâştiguriDe ce
SenzaţionalAmuzantRapid
RemarcabilDescoperăRevoluţionar
ÎnvingeChilipirNumerar
UimitorGrăbeşte-teRezultate
MiraculosGratuitUşor
MagicNouDemonstrat
OfertăTuGarantat
IuteReducereDrag
ProvocareIntroducereBeneficiu
ComparăEconomiseşteAlternativă
ÎmbunătăţireBaniAcum
Imediat Instantaneu Succes

Distribuie aceste cuvinte în textele tale publicitare, scrisorile de vânzări şi toate celelalte mesaje de promovare şi VEI VEDEA o creştere remarcabilă a vânzărilor.

Nu folosi aceste cuvinte niciodată

Aceste cuvinte îi determină pe oameni să îşi piardă interesul şi chiar să nu mai citească. Ele sunt o colecţie de cuvinte negative şi cuvinte care implică „eforturi” din partea cititorului…

 

CumpărăDecizieGrijă
ObligaţieContractAcord
EşecRăspunderePlată
RăuGreuDatorie
VindeDecesObţine
PierdereComandăCiteşte
DificilRatareCheltuială
GreşitCostînvaţă
În unele cazuri, va fi imposibil să elimini în totalitate astfel de cuvinte, dar asigură-te că nu foloseşti niciunul dintre ele, dacă nu e absolut necesar.

Cheia este să te familiarizezi atât cu cuvintele care trebuie evitate, cât şi cu cele care vând. S-ar putea ca acest lucru să-ţi pară nesemnificativ, dar îţi garantez că vei observa o schimbare vizibilă şi surprinzătoare în vânzările şi profiturile tale, atunci când începi să foloseşti cuvinte care vând! Şi vei descoperi şi alte cuvinte care au aceleaşi efecte, pe care să le utilizezi atunci când pui în practică metodele de marketing profitabil.