Iata modalitatile in care 20 de intreprinzatori au reusit sa-si creasca micile lor afaceri. Ia aminte, este vorba despre 20 de idei de succes ale unor oameni care si-au luat soarta in mainile proprii, au pornit pe drumul riscant al initiativei private, unde s-au intalnit cu succesul.

Poate ca ar fi bine sa avem parte de astfel de idei impartasite si de oamenii de afaceri romani…

Mai fac o precizare – ideile vin de la 20 de intreprinzatori tineri, reprezinta felul in care fiecare a atras si a convins mai multi clienti sa i se alature, crescandu-si astfel vanzarile. S-ar putea ca doar o parte dintre aceste idei sa ti se potriveasca.

Oricum, important este ca acesti tineri au reusit in afaceri pe cont propriu – deci, se poate! Articolul este preluat din periodicul Young, Fabulous & Self-Employed, traducerea si adaptarea imi apartin.


Iata primele 10 idei de succes pe care le poti adapta si aplica in propria ta afacere:

Mulțumesc pentru interes! Articolul "20 de idei de succes in cresterea vanzarilor, cu surse cu tot" este accesibil în schimbul unui abonament valabil 12 zile. Calitatea și utilitatea informațiilor presupun, printre altele, documentare, redactare, publicare și întreținere tehnică. Dacă dorești să primești acces, te rog să confirmi plata echivalentului sumei de 3 EUR. Vei primi un link pentru a avea acces la continuarea articolului. Să-ți fie de folos!
Împărtășește cu un clic...Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+