servicii de marketing profitabil

Creștem odată cu dumneavoastră, oferindu-vă experiență în marketing obținută prin pregătire profesională la cele mai înalte standarde recunoscute, împreună cu teste reale multiple, cu investiții consistente.

Studiem și ne pregătim permanent, pentru a contribui la îmbunătățirea performanțelor dumneavoastră, susținând promovarea eficientă a afacerii pe care o desfășurați, a beneficiilor și soluțiilor pe le asigurați clienților dumneavoastră, în condiții optime, pe termen lung.

Vă punem la dispoziție experți cu certificări internaționale și naționale, capabili să vă ofere servicii profesionale pentru nevoile dumneavoastră de dezvoltare durabilă a afacerii, cum ar fi:

Conținut (content writing)

Concepem, redactăm și publicăm conținut pentru promovarea serviciilor și produselor în campanii de marketing care pot include mesaje transmise prin email, anunțuri publicitare, articole, afișe, comunicate de presă, invitații, bannere, sloganuri, concursuri, prezentări, broșuri, pliante, portaluri și platforme online, descrieri, oferte comerciale și orice alt tip de conținut dedicat promovării eficiente pentru publicul țintă ideal, definit împreună, în armonie cu obiectivele de vânzări asumate.

Audit de marketing

Include verificarea instrumentelor de promovare utilizate, constatarea eficienței curente, identificarea corelării rezultatelor cu indicatorii de performanță utilizați ca referință, urmărirea alinierii acțiunilor de marketing cu obiectivele de vânzări, evaluarea campaniilor de promovare derulate, etc.

Auditorii au certificare ANC, perfecționându-se continuu prin cursuri și teste practice, studii de caz și schimburi de experiență.

Consiliere în marketing

Cuprinde furnizarea unor recomandări argumentate, dedicate îmbunătățirii campaniilor de promovare, conținutului, acțiunilor SEO, comunicării interne, relațiilor cu clienții și cu potențialii cumpărători.

Putem concepe texte de promovare a produselor și serviciilor dumneavoastră, putem coordona și ajusta eficient campaniile de promovare pe care le derulați.

Consilierii dețin certificări multiple pentru abilitățile de marketing digital, gândirea creativă, impactul și eficiența strategiilor aplicate.

Training

Vă putem susține și prin sesiuni de training, dedicate îmbunătățirii coeziunii dintre oamenii de marketing și vânzări, astfel încât comunicarea să contribuie la fidelizarea clienților și utilizarea eficientă a resurselor pentru dezvoltarea profitabilă a afacerii dumneavoastră.

Experții noștri au abilități acreditate de ANC ca formatori și experiența a sute de participanți la sesiunile de training față în față și online pe care le-au susținut cu succes.

Implementarea recomandărilor se face prin aplicarea unor metode dedicate maximizării profitabile a performanțelor marketingului dumneavoastră, pe baza unei strategii, a unui plan de acțiune, a unui buget optimizat, dedicat dezvoltării eficiente.

Puteți începe cu colecția de peste 501 de articole dedicate marketingului eficient, pe care le puteți accesa gratuit în zona de blog.

De asemenea, pe baza experienței de peste 25 de ani în marketing și vânzări, experții noștri au publicat două cărți cu soluții dedicate creșterii sustenabile, de care puteți beneficia și dumneavoastră.

Puteți descoperi idei de marketing noi, pe care să le adaptați pentru propriile activități și bugete. Puteți testa și ajusta campaniile de marketing pe care doriți să le derulați.

Aveți ocazia să descoperiți modalități eficiente de adaptare a mesajului dumneavoastră la nevoile și dorințele clientului ideal. Vă ajutăm să găsiți căi de evitare a războiului prețurilor.

Vă punem la dispoziție instrumente dedicate optimizării conținutului mesajelor de promovare pe care le transmiteți publicului vizat, pentru a genera impactul dorit și efectele pozitive aliniate obiectivelor de performanță.

Exclusiv pentru proiectele clienților noștri, oferim și alte servicii: audit intern, implementare GDPR și putem atrage inclusiv fonduri europene.

Când doriți să faceți următorul pas înainte, ne puteți contacta aici.