Unii oameni sint intr-o continua cautare de solutii. Altii profita de acea oportunitate unica, acea sansa cu care te intalnesti o singura data in viata.

Sinceritatea din privirile interlocutorului poate decide incheierea unui contract. Pentru un anumit tip de oameni, este suficient sa bata palma. Cuvantul dat este lege.

In alte situatii, acumularea unui volum urias de informatii – idei, strategii, studii de caz – poate fi modul in care, treptat, se deslusesc alegerile potrivite. Consumul de timp si energie este insemnat.

Exista experti care, pur si simplu, se antreneaza pentru succes. Cauta cele mai scurte trasee spre obiective – le gasesc – si apoi le arata si altora ce sa faca, pentru a reusi, la randul lor, sa gaseasca iesirea din labirint.

Cine este Rich Schefren? Iata aici o prezentare a sa de 120 de minute, dedicata generarii unor venituri stabile si suficiente pentru a-ti asigura viata… construind o afacere.

S-ar putea ca inregistrarea sa mai fie disponibila doar pentru cateva zile. Sute de oameni au platit mii de dolari sa participe la acest eveniment, a carui inregistrare video o poti urmari gratis, acum.

Peste 30,000 de oameni il apreciaza pe Rich Schefren pe Facebook, inregistrarea are peste 295 de comentarii. Asadar, interes exista.

Daca ai cazut si ti-e greu sa te ridici, omul asta vorbeste despre astfel de situatii. A trecut prin asa ceva. A razbatut. Acum, povesteste si altora cum s-a ridicat.