Așadar, astăzi voi continua cu sursele pe care le utilizez pentru soluții de marketing profitabil. Una este să citești cărți și cu totul altceva să participi, în mod activ, la sesiuni de întrebări și răspunsuri cu experți recunoscuți, care au obținut rezultate extraordinare.

Mă voi referi mai întâi la Jay Abraham, poate cel mai experimentat dintre cei recunoscuți astăzi ca autoritate în domeniul creșterii afacerilor. La sfârșitul articolului veți găsi un link către o pagină care conține peste 15 exemple de situații în care Jay Abraham răspunde întrebărilor unor oameni de afaceri, oferindu-l e pe loc soluții. Răspunsurile lui se referă la generarea de recomandări, finanțarea fără a apela la bănci, vânzări consultative, atragerea participanților la un seminar, utilizarea bonusurilor pentru a crește vânzărilor și multe alte probleme ale oricărei firme.

Următorul expert este recunoscut pentru programul său de coaching P.L.F. – ”Product Launch Formula” – cu toate detaliile, pas cu pas, minut cu minut, necesare pentru o lansare de succes a unui produs, pachet de servicii și chiar lansarea unei firme. Așa că, dacă ești la început, poți folosi ideile sale, testate în timp și aplicate cu succes de mii de oameni de afaceri din întreaga lume, online și offline. Este vorba despre Jeff Walker, un om care a început de jos, fără fondurile necesare susținerii unei firme, lansând un buletin informativ care a avut un succes fenomenal, atrăgând sute de abonați de la bun început… acum mai bine de 15 ani. Astăzi, plecând de la propria lui experiență, ne învață cum poți lansa o afacere, chiar dacă dispui de un capital minim.

Andy Jenkins este o figură aparte, provenind din industria de la Holywood, înregistrând succese notabile ca producător, director de imagine și așa mai departe. A decis să o ia pe cont propriu, instruind oamenii de afaceri despre avantajele extraordinare pe care le aduc imaginile video, prezentările animate și efectele speciale pentru orice firmă. Știe tot ce trebuie știut despre producția video și simplifică la maxim procesul și procedeele care par inaccesibile omului de rând. Cursul lui este o mostră de exemplificare pas cu pas, instrument cu instrument, a metodelor de marketing profitabil aplicabile prezentărilor video, astfel încât orice afacere să ia avânt, lăsându-și concurenții în urmă.

Linkul pentru videoclipurile scurte și numeroase ale lui Jay Abraham aici: http://abrahamadvantage.com/

Linkul pentru Jeff Walker și răspunsurile sale, inclusiv studii de caz despre lansări de succes aici:

http://productlaunchformula.com/blog/

Linkul pentru programul lui Andy Jenkins aici: http://www.thevideoboss.com/sp/4567-get-started

Mult succes în aplicarea soluțiilor de marketing profitabil!

Împărtășește cu un clic...Share on FacebookEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+