Multi promit sa-ti dea cheile succesului, insa cati dintre ei iti arata si poarta pe care o descuie?

Cati te sustin, pe calea intortocheata, plina de primejdii si obstacole?

Cu siguranta, oamenii indragesc basmele initiatice si pentru ca, la tot pasul, apar ajutoare, sincere, dezinteresate, intervenind cu toate puterile, ca sa-ti continui drumul, sa alegi, la raspantie, calea cea mai buna. De o vei face, te vei cai, de n-o vei face, iar te vei cai.

Asculta. Unele informatii sint vitale, insa pierzi esenta pentru ca te grabesti spre urmatorul subiect. Acorda-ti timpul necesar pentru a asculta.

Citeste. Esti asaltat de o multime de mesaje in fiecare ora, ai nevoie sa le filtrezi, insa cum alegi corect? Cum determini valoarea fiecarui mesaj, pentru tine?

Uite aici ce fac cei mai buni dintre cei buni. Vei vedea ce fac mai bine acesti oameni de marketing, ce-i diferentiaza de restul lumii.

Care sint subiecte zilei, cele mai interesante si mai fierbinti teme? Combina informatiile cu cele de aici. Descopera cateva informatii utile, inclusiv despre social media – ce este de interes azi, acum.

Apoi, acorda 2 minute unui test, pentru a-ti verifica doza de geniu din ideile si actiunile tale. Afla cine esti azi, cum poti folosi in favoarea ta resursele cu care ai pornit la drum.

Marketingul poate fi amuzant, util si eficient, in acelasi timp. Idei, informatii si oportunitati gasesti peste tot. Cand ti-ai pierdut ultima oara cheile? Cand ai gasit ultima oara un set de chei?

Acum 9 ani, mutandu-se intr-un sediu nou, angajatii unei firme de consultanta s-au trezit cu o cutie plina de chei si o multime de usi… fara sa stie care se potriveste unde.

Acelasi lucru este valabil si pentru cheile succesului. Ai nevoie de un acut simt practic. Poti sa-l ai din nastere sau poti sa-l educi.

cheia unui coleg sabotor

Orice cheie iti foloseste, doar cand stii care este usa potrivita. Recent, balustrada unui pod din Paris, plina de lacate, s-a prabusit in Sena, sub greutatea secretelor incuiate pe vecie…