Conteaza ce profit au agentiile de publicitate?

Cum au evoluat indicatorii acestora de profit, fata de anul trecut? Care sint cele mai mari, dupa cifra de afaceri si profit?

Informatiile din piata publicitatii te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie, atunci cand iti propui o campanie de promovare.profit din publicitate

Este important sa stii cu cine te potrivesti. Cand mergi la negocieri cunoscandu-ti partenerul de discutie, poti obtine oferte mai bune. Atunci, informatiile sint utile.

Pe de o parte, bilanturile pentru 2013 arata evolutiile fata de 2012 pentru cifra de afaceri si profitul celor mai importante agentii de publicitate.

Pe de alta parte, corelarea cu evolutiile din bilanturile televiziunilor este importanta, atat ca valoare a bugetelor alocate pentru publicitate Tv, cat si ca tendinta.

Aici gasesti topul agentiilor de publicitate, intr-un articol marca Hotnews. Forbes gazduieste aici articolul dedicat televiziunilor.

Despre publicitatea online ai putut citi recent aici. Iata aici inca un studiu util, cu informatii despre evolutiile din 2013. Lectura placuta!