Mari Smith sustine azi un webinar dedicat promovarii eficiente prin Facebook. Poti participa, primind CADOU un loc, daca te inscrii aici cu o adresa valabila de email.

Prima nota scurta: webinariile sint cautate, pentru ca pot fi urmarite de oriunde de pe glob, fara deplasare si, deseori, la orice ora (cand exista o inregistrare).

A doua nota scurta: recent, Google a incheiat un acord pentru vanzarea reclamelor Facebook, manevra care a luat prin surprindere lumea publicitatii online.

A treia nota scurta: Promovarea prin social media poate fi un factor important de influenta pentru afaceri, mai ales pentru domenii din categoria larg consum.

Poti creste numarul de oameni la care ajung mesajele tale (reach), numarul de fani, care te sustin si, cel mai important, profiturile din vanzari mai mari.

Cele mai multe firme care folosesc social media transmit fie stiri, noutati si informatii de actualitate catre audienta lor, fie raspund mesajelor venite din public sau initiaza ori se implica in dialoguri si interactiuni sociale.

De exemplu, poti emite informatii utile clientilor tai, poti transmite o oferta irezisitibila a zilei, poti anunta o lansare a unui produs nou sau a unei game de produse, poti organiza un eveniment sau un concurs… si asa mai departe.

La fel de bine, Facebook este mediul in care poti comunica usor prin intermediul sondajelor de opinie, care sa te ajute sa-ti imbunatatesti serviciile, poti obtine raspunsuri la intrebari care te framanta, sugestii,  opinii si impresii de la clientii tai.

Ai inteles? Facebook este o platforma sociala, prin urmare poate fi excelent pentru confirmari sociale, care sa te ajute sa cresti mai repede.webinar Mari Smith

Reiau ideea de baza: azi este webinarul sustinut de Mari Smith, poti primi CADOU un loc printre participanti.

Daca n-ai timp pentru desfasurarea in direct a evenimentului, poti urmari inregistrarea – tot e ceva! Inscrie-te aici! (La final, ti se va propune sa cumperi ceva, este alegerea ta).

Fie ca decizi sa cumperi, fie ca nu, poti deprinde de la un expert (Mari Smith are peste 500,000 de fani) cateva tehnici care sa-ti imbunatateasca radical prezenta pe Facebook.

Tine cont ca recent, Facebook a schimbat (a cata oara) algoritmul de vizibilitate a paginilor si mesajelor publicate de acestea – tine pasul!

 P.S. Webinarul este in engleza, dureaza cam 2 ore, descrie cei 10 pasi meniti sa genereze mai multi fani, mai multe solicitari, profituri mai mari prin reclame pe Facebook.

P.P.S. Poti invita oricati prieteni sau cunoscuti, recomandandu-le acest articol, care contine linkul prin care se pot inscrie si ei! Foloseste butoanele din bara de jos sau cea din dreapta, pentru a face rapid o recomandare utila.