Această colecție de articole are menirea de a funcționa ca o bibliotecă de soluții de criză pentru creșterea vânzărilor sau pentru oprirea declinului afacerii tale. Idei, exemple, studii de caz, strategii, metode, unelte, instrumente sau surse de inspirație, temele acoperite pot satisface nevoile acute ale unei IMM sau ale unei afaceri bine dezvoltate.

Fie pentru un impas, fie pentru depășirea unui plafon sau a unei perioade de stagnare, aceste soluții de criză au fost testate în practică, în mod repetat, cu succes. Le poți adapta pentru tine cu ușurință.

De la companii de telefonie mobilă la la universități, ateliere auto, pensiuni și restaurante, de la parfumuri la producții video și publicitate online, biblioteca reprezintă o modalitate de a returna o părticică din ceea ce am primit cu generozitate, deseori gratuit, de la experți recunoscuți în toată lumea, aclamați de fani ca pe stadioane sau ca la concertele celebrităților.

Ore și zile de muncă de documentare, traducere, adaptare, redactare, editare și publicare s-au strâns în scopul alcătuirii unei colecții utile și accesibile pentru tine.

Pentru a găsi rapid exact ceea ce-ți dorești, fie utilizezi categoriile, fie cauți după cuvinte cheie sau expresii subiectul care te preocupă, folosind butonul din dreapta.  De exemplu, poți căuta referiri la email marketing sau la organizarea unui seminar sau alt eveniment de promovare.

Găsești aici articole utile despre training, networking sau telemarketing, despre PR, relațiile cu clienții și publicitatea Tv, cu instrumente, unelte, pași concreți, idei și recomandări de la oameni din fiecare categorie de specialiști.

Mai mult, când ai ceva de vândut, să știi că vreau să cumpăr! Caut să achiziționez pentru clienții mei articole de birotică, bilete de avion în Europa, asigurări RCA și CASCO, combustibili, publicitate Tv, online, în presa scrisă și OOH, computere și notebook, evenimente social-culturale și de afaceri cu parteneriate, sponsorizări și oportunități de contractare.

Oricând crezi că accesul la astfel de servicii ți-ar prinde bine, dă-mi un semn. Este genul de activități pe care le poți înscrie ușor într-o strategie de marketing profitabil.

Soluții vechi, valabile și azi

Cel mai interesant amănunt este că tranzacțiile se pot face în sistem barter. Este cel mai vechi sistem practicat de comercianți, schimbul de mărfuri. Cu alte cuvinte, vinzi computere și ai nevoie de asigurări?

Poți încheia rapid un contract, fără să aștepți încasări de la clienți întârziați, fără să ceri împrumuturi de la bancă, pentru care consumi timp, pregătind documentele necesare, fără să apelezi la rezerve strategice.

Pur și simplu, schimbi produsele tale pe cele de care ai nevoie, la valoarea lor profitabilă. Oricare altă combinație este posibilă, dintre cele descrise mai devreme, iar în plus poți propune tu alte categorii.

De fapt, cele 400 de soluții de criză au valoare oricând, cu o singură condiție: să acționezi. Cât timp rămân literă moartă, vor fi inutile și orele de documentare și redactare pentru publicarea acestor articole, care au ajuns acum în fața ochilor tăi. Acționează acum, caută în bibliotecă subiectul care te interesează în acest moment, găsește ceea ce îți dorești, întreabă, ajustează și acționează! Succes!