Ai ocazia sa ajungi foarte repede la succesul pe care ti-l doresti dintotdeauna. Mai multe satisfactii sufletesti, mai mult timp liber, mai multe victorii sportive sau reusite artistice: oricare dintre acestea pot da masura talentului, a eforturilor si a timpului dedicat punerii in valoare a unor idei.

Unii oameni au idei, deseori stralucite, revolutionare, vizionare. Altii se pricep de minune sa ia astfel de idei si sa le transforme in solutii, sa le puna in valoare, sa extraga din ele contributia mult asteptata la imbunatatirea unor situatii.

Succesul este caracteristic celor care reusesc sa le faca pe amandoua – sa adune idei si sa le puna in practica, fie ca ideile le apartin, fie ca se asociaza cu alti oameni capabili sa genereze idei. Apple, Google sau Facebook au pornit ca idee, au fost puse in practica de o mana de oameni vizionari si au ajuns la succesul mondial din zilele noastre.

Transpunerea in practica a ideilor este asemanatoare slefuirii meticuloase a unui diamant, pentru valorificarea adevaratului sau potential. Pregatirea celor care slafuiesc diamante este esentiala pentru a extrage valoarea ideala, maxim posibil, din fiecare diamant. Acelasi lucru este valabil pentru fiecare idee.

Dezvoltarea abilitatilor oamenilor tai, specifice organizatiei tale, acumularea de informatii utile, evaluarea progresului si armonizarea actiunilor organizatiei tale se poate face eficient prin training. Insusirea cunostintelor necesare, a pasilor de aplicare si a proceselor de urmat este esentiala.

Ce provocari ai de infruntat?

Pentru multi oameni de afaceri, programele de training depasesc sumele pe care si le permit. Costurile pentru training includ chiria pentru sala de cursuri, cazarea, transportul si hrana si, mai ales, costurile de scoatere din productie, prin timpul alocat – pierderile de productivitate, pentru perioada de training.

De asemenea, majoritatea celor care au participat la un program de training stiu ca, la final, una dintre intrebarile lectorului se refera la lucrurile retinute de publicul caruia i s-a adresat – cele doua sau trei lucruri esentiale, cu care raman dupa incheierea programului.

Cu alte cuvinte, o problema suplimentara este aceea generata de faptul ca doar o parte din informatii contribuie la consolidarea abilitatilor, restul fiind pierdute. In plus, se intampla des ca informatiile sa fie indisponibile la momentul oportun, atunci cand este nevoie de ele, din diferite motive.

Iar daca trainingul se face in alte ocazii, decat atunci cand este necesar, creste riscul ca informatiile sa-si piarda din valoare, sa se estompeze prin lipsa utilizarii lor practice si in cateva saptamani sau fie uitate.

Cele mai cautate teme de training se inscriu intr-una dintre urmatoarele trei categorii: management eficient, aptitudini de comunicare interpersonala si abilitati de vanzare. La acestea se adauga abilitatile de lider si rezolvarea obiectiilor/reclamatiilor/conflictelor.

Solutia: training

Programele de training online au avantajul ca-ti stau la dispozitie atunci cand ai nevoie, ca le poti accesa in ritmul tau si poti reveni la ele, ori de cate ori ai nevoie. Telemarketingul, relatiile cu clientii, dezvoltarea personala, managementul timpului – toate sesiunile de training se pot face dupa un program flexibil. De cate dintre acestea crezi ca ar beneficia oamenii din organizatia ta?

Solutia pe care o poti alege include cateva optiuni importante. In primul rand, parcurgerea cursului se monitorizeaza, fiind sustinuta de partea audio-video si de transcriere textuala. In orice moment, poti reveni la sectiunea preferata de training.

Dupa ce vizionezi peste 80% din materialul de training, devine accesibila o sectiune de evaluare, cu cateva intrebari simple, cu variante multiple de raspuns, pentru a-i ajuta pe cursanti sa confirme ca au inteles punctele principale de referinta.

Fiecare utilizator poate evolua pe cont propriu si in ritmul ales, acest lucru fiind vizibil pentru managerul cu atributii de monitorizare in timp real. Accesul se poate face de la distanta, din locatii diferite, la indemana fiecarui utilizator, indiferent de ora.

Un urias beneficiu este ca sectiunile de training se livreaza in episoade scurte si concise, informatiile vor fi retinute mult mai usor de cursanti, astfel implementarea celor invatate va fi mult mai usoara.

Partea cea mai interesanta este ca poti beneficia de programe de training personalizate. De exemplu, poti sa-ti pregatesti oamenii dupa specificatiile tehnice ale produselor pe care le vinzi si pentru care acorzi servicii de garantie si/sau intretinere/administrare.

De asemenea, poti organiza sesiuni de training specifice organizatiei tale pentru noii recruti sau pentru protectia muncii, poti inregistra experienta si recomandarile managerilor si specialistilor firmei tale cu performante care pot servi ca model sau poti reda impresii ale clientilor.

Pentru oricare dintre cele de mai sus, este suficient sa trimiti o solicitare. Succesul este accesibil, mai aproape decat crezi. Daca ai materiale proprii, ele pot fi gazduite si toate informatiile pot fi administrate si sistematizate eficient. Este suficient sa raspunzi acestui articol. Succes!