Nevoia de training va duce la cresterea (unii spun chiar dublarea) pietei pentru astfel de servicii pana la finele anului

Este important sa utilizezi servicii de training pentru pozitionarea mai buna pe piata si, mai ales, pentru cresterea  eficientei activitatii.

Cu alte cuvinte, investind in training vei creste vanzarile. Trainingul este si o forma de recunoastere si apreciere a valorii oamenilor tai. Arata-le ca te intereseaza si te implici in perfectionarea lor profesionala, dincolo de castigul pe care urmeaza sa-l realizati – atat tu, cat si ei.

Recunoasterea si aprecierea genereaza fidelitate

Cu oameni mai bine pregatiti, vei avea si clienti mai valorosi, pentru mai mult timp. Fidelizandu-i pe oamenii tai, iti fidelizezi si clientii. Vei atrage clienti noi de calitate, dintre oamenii care prefera sa lucreze cu profesionistii firmelor preocupate de trainingul intern, in beneficiul tuturor.

Dezvoltarea resurselor umane si dezvoltarea carierei merg mana in mana, iar acest lucru este recunoscut si promovat inclusiv ca politica a Uniunii Europene. Poti accesa fonduri pentru pregatirea si perfectionarea oamenilor tai prin training profesional.

Ai la dispozitie variante flexibile pentru echipa ta, atat la sediul tau, cat si online, prin sesiuni interactive, cu exercitii, studii de caz, intrebari si raspunsuri. Investind in training, iesi in fata concurentilor care amana sau chiar ignora aceasta oportunitate.

Poti promova faptul ca investesti in training, pentru a gasi cele mai bune solutii la problemele cu care se confrunta clientii tai, pentru a scurta timpul de livrare, pentru a imbunatati calitatea si varietatea ofertei, pentru a-i incanta.

Asa cum spun cei mai buni specialisti in domeniu, adevarul este ca primii tai clienti sint chiar oamenii tai. Ajuta-i sa fie mai buni. Diferenta se va vedea rapid. Mai mult, te vei convinge ca poti creste mai eficient, prin training sistematic, reluat periodic.

De ce nu, poti fi spontan, organizand sesiuni de training pentru echipa ta intr-un mediu deconectant, potrivit pentru asimilarea rapida a cunostintelor si informatiilor noi, pentru dezvoltarea accelerata a abilitatilor si sudarea coeziunii echipei. Relatiile interne bune se reflecta pozitiv asupra relatiilor cu clientii si colaboratorii firmei tale – furnizori, parteneri si chiar autoritati.
Studiile arata ca oamenii care beneficiaza de training devin imediat mai eficienti. Deseori, randamentul lor creste exponential. In unele situatii, prin training se deblocheaza situatii aparent fara iesire. Ce mai astepti? Informeaza-te chiar acum si alege forma de training potrivita afacerii tale!