Cand simti nevoia de training, este semn ca vrei o schimbare in bine si cauti solutii potrivite. Programele de training potrivite te sustin pe termen lung, ajutandu-te sa te dezvolti si sa obtii rezultate concrete in acelasi domeniu sau sa valorifici domenii alternative, sa inveti lucruri complet noi, sa o iei de la capat.

Motivatia difera in functie de etapa in care te afli – fie ca vrei sa faci fata concurentilor, sa extinzi aria de competente sau din orice alt motiv, alegerea este influentata de o serie de factori subiectivi, care determina decizia.

In prezent, pentru ca timpul disponibil este impartit intre tot mai multe solicitari, a crescut numarul solicitarilor pentru programe de training online. Astfel, sesiunile pot fi parcurse in ritmul ales, optim pentru fiecare participant, in functie de preferinte.

Nevoia de training este trecuta la prioritati de majoritatea IMM-urilor si in 2015, asa cum reiese din studiul de piata publicat recent in Carta Alba a IMM-urilor din Romania.

Pe langa situatia cea mai frecventa de incluziune a noilor angajati in cultura si procesele unei firme, este importanta si alocarea de resurse pentru programe de training dedicate oamenilor cu experienta si abilitati confirmate.

Imbunatatirea performantelor depinde de intensitatea, frecventa si eficienta programelor de training derulate. Cei mai buni sportivi se bucura de succes pentru ca au talent si pentru ca se antreneaza. Cei mai multi repeta performantele, pentru ca se antreneaza in continuare.

Programele de training pot fi croite pentru nevoile clientilor, astfel incat sa se adreseze unor performeri individuali, unor echipe mici sau unor grupuri de peste 10 persoane. De asemenea, ele pot fi personalizate, in functie de criteriile alese de solicitanti, pe domenii, abilitati si peoriade de derulare specifice.

Pentru sesiunile de training online, poti cauta ceea ce ti se potriveste printre optiunile disponibile in limba romana sau in engleza. Investitia porneste de la cateva sute de lei (290 lei, 690 lei, etc) pana la peste o mie de Euro, in functie de furnizor, de complexitate, de tipurile de certificare disponibile si alte criterii.

Cu siguranta, vei gasi ceva ce sa-ti foloseasca, cu o investitie care sa genereze rezultate optime. Daca preferi cursurile online si le poti urma cu usurinta in limba engleza, iti pot recomanda o resursa interesanta, testata, cu referinte dintre cele mai bune.

Este suficient sa faci un mic efort, scriind un comentariu la acest articol. De asemenea, daca ai prieteni interesati de sesiuni de training online, pentru performante mai bune in marketing, vanzari si comunicare, invita-i sa citeasca acest articol, distribuindu-l.

Poti face training si pe cont propriu: foloseste ghidurile practice de aici pentru cresterea vanzarilor tale. Le poti descarca gratuit, fara vreo obligatie, cu un singur clic, in format .pdf.

Intodeauna, pregatirea alaturi de un trainer experimentat este mai eficienta. Este mai usor sa inveti din greselile altora, evitandu-le, iar costurile vor fi mai mici. Pregateste-te, iar sansele tale de reusita vor creste simtitor. Succes!