„Nu se vand oare cinci vrabii cu doi bani? Si nici una dintre ele nu este uitata inaintea lui Dumnezeu.” Luca, 12-6Nasterea Domnului

Nasterea Domnului este o bucurie pe care o impartasesti cu cei dragi si cunoscuti, urandu-le lucruri bune, dandu-le si primind caldura sufleteasca, speranta, dragoste.

In zilele noastre, impletim colindele si darurile traditionale cu mesaje transmise prin cele mai moderne mijloace de comunicare – SMS, email, social media.

Totusi, nimic nu egaleaza simplitatea unei priviri, a unei strangeri de mana sau a unei imbratisari. Este o ocazie perfecta pentru multumire si recunostinta.

Nasterea Mantuitorului este autentica si unica, plina de putere. Ea te cheama sa fii autentic si unic, plin de putere, la randul tau.

Pacea este oricand de preferat tulburarilor si luptelor cu tentatiile, inclusiv cu cele comerciale, dezbracate de orice sentiment, pur materiale.

Linistea sufleteasca se imbogateste si se multiplica de Craciun, cautand darurile magilor: aur, tamaie, si smirna – curatenie, cumintenie, intelepciune, in semn de recunostinta.

Colindatorii de odinioara erau primiti cu mere si nuci, cozonac si vin. Colindele sint cantece asezate, mangaietoare, cu vorbe calde si vesti bune.

Te invit sa te intorci la esente, la autenticitate si simplitate. Poti vinde produsele si serviciile tale cu sinceritate, facand un bine, inainte de a te gandi la profit.

Fii de folos clientilor tai. Ajuta-i sa-si faca viata mai usoara, arata-le cum pot folosi la maxim produsele sau serviciile tale.

Iti multumesc ca imi esti alaturi. Hai sa ne alaturam celor care patrund esenta, dincolo de suprafata superficiala, care vand cu buna stiinta ceva folositor semenilor.

Craciun Fericit! Sa-ti aduca Nasterea Domnului dragostea celorlalti, sincera si calda, buna si iertatoare, puternica si vie!