Dragii mei cititori, instrumentele de marketing profitabil lucrează cu toate motoarele pornite, chiar și în vacanță. Și asta pentru că îmi place ceea ce fac, lucru pe care vi-l doresc și vouă.

Blogul de față a împlinit de curând un an și 90 de articole. Am încredere că vă sunt utile. Am lucrat la o prezentare video pe care o supun aici criticilor voastre constructive. Orice poate fi îmbunătățit, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor și dorințelor voastre.

Este în curs de derulare și o campanie Google AdWords care urmărește generarea de solicitări pentru instrumentele de marketing profitabil pe care le ofer. În ultima lună, faptul că am folosit o prezentare video ca ”ancoră” a crescut rata de răspuns de peste 5 ori. Puteți face la fel, este perfect realizabil.

Comentariile voastre mă vor ajuta să obțin rezultate mai bune pentru voi, prin recomandările pe care le pot adăuga, în funcție de preferințele voastre. Altfel spus, mă veți ajuta să scriu cu prioritate despre ceea ce vă interesează cel mai mult.

Vă mulțumesc și vă urez mult succes pe calea unui marketing profitabil!