Câtă energie ai azi?

Studiile medicale ne arată importanța vitaminelor pentru un nivel de energie optim, pe tot parcursul zilei. Fie prin hrană, fie prin suplimente, aportul de vitamine contribuie la menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate. Imunitatea depinde de mulți factori, iar pe unii dintre aceștia poți să-i influențezi direct.

Cu câtă energie îți începi ziua? Ce combustibil folosești pentru motorașul tău interior? Alergarea sau gimnastica de dimineață dau energie pentru tot mai mulți oameni.Unii beau cafea, alții beau sucuri naturale sau alte băuturi energizante. Îți recomand sucul proaspăt de cătină bio cu miere de la Melissimo.

Cătina oferă multe beneficii. Este ginsengul românesc, după cum spun unii. Este cel mai bun vaccin antigripal. Este plină de vitaminele A, B, E, C și K. Are un conținut bogat de fosfor, potasiu, magneziu, fier, aminoacizi esențiali, betacaroten.  Este recomandată pentru că-ți dă energie.

Cătina te ajută să faci față mai bine stresului. Amână efectele îmbătrânirii. Are efecte foarte bune asupra ficatului, fortificându-l. Contribuie la ameliorarea afecțiunilor circulatorii, îmbunătățește metabolismul, poate scădea colesterolul, participă la prevenirea ulcerului gastric.

Sucul Melissimo de cătină bio cu miere pură și apă alcalină de izvor are un gust plăcut, este reconfortant și revigorant. Este varianta cea mai sănătoasă de a-ți asigura porția zilnică de energie, fără efecte secundare nocive.  Răspunzând la o campanie actuală de marketing a unui concern, dedicată surselor de energie, răspunsul la întrebarea „Tu de unde îți iei energie?” este evident: din sucul de cătină bio cu miere pură de la Melissimo. Încearcă-l și tu. Poate să dea dependență. Va fi o dependență sănătoasă, pentru toată familia!

Pe lângă beneficiile asigurate de cătină, inclusiv pentru afecțiuni dermatologice sau oftalmologice, se adaugă și binefacerile aduse de aportul de energie și nutrienți al mierii. Mierea folosită în sucul Melissimo este pură, naturală, produsă de albine la Vălenii de Munte, unde trăiesc permanent, hrănindu-se numai din flora de pădure. Merită să dai atenție sporită sănătății tale și să începi să bei zilnic suc de cătină bio cu miere pură și apă alcalină de izvor!

Până să apară Melissimo, obișnuiam să pun cătină și apă în blender, apoi adăugam miere după gust și beam propriul meu suc proaspăt, generator de energie și stabilizator de imunitate. Buna dispoziție este asigurată, pentru un început de zi cu zâmbetul pe buze. De acum, există acest suc, cu care își începe ziua și Andreea Bănică! Și ea spune că este delicios și energizant!

Ceea ce ne dă natura este extrem de valoros. Vitalitatea și prospețimea pot fi asigurate de alegeri simple, sigure, naturale. Alege să-ți începi ziua delicios de sănătos, de-acum înainte. Vei avea energie și bună dispoziție și vei răspândi voie bună în jurul tău. Iar când vei răspunde la întrebarea clasică, vei putea recomanda Melissimo, ca sursa ta preferată de energie, cu un gust delicios de sănătos!