Va urez tuturor un Craciun Fericit, sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!daruri de Craciun

Ma bucur de aceasta ocazie pentru a fi recunoscator celor dragi si apropiati, care imi incalzesc inima (stiti voi de ce) si celor 113 OAMENI, care si-au rupt o farama din timpul lor pentru a-mi trimite un mesaj de multumire: mesajele voastre, de la Adriana I., Alina T. sau Andreea R. si pana la Viorica J., Viorel D. sau Victor C. imi dau energie sa merg mai departe, sa ajut in continuare, asa cum ma pricep eu.

Cel mai important lucru este ca exista astfel de oameni, care stiu sa raspunda cu caldura – si ca sint multi. Acestora li se adauga abonatii la articolele mele si la buletinele informative distribuite dupa descarcarea cartilor de marketing pe care le-am distribuit gratuit pana acum. In total, peste 3585 de oameni, interesati de ceea ce am avut de oferit pana acum.

La ora la care scriu, aceasta pagina s-a bucurat de peste 10,284 de vizite sau vizualizari, unele dintre ele repetate, vizand acelasi articol sau sectiune de mai multe ori. Peste 35,836 de vizite a inregistrat pagina principala www.rrms.ro pana la aceasta data. Ma simt bine fiind de ajutor, as vrea sa pot face mai mult, cu la fel de multa placere. Macar atat am facut…

La Multi Ani cu sanatate si bucurii va doresc tuturor, sa fiti impliniti si iubiti, sa fiti rasplatiti dupa marinimia fiecaruia! Sa vina un 2013 mai bun, cu mai multa speranta, cu mai multe vise implinite, cu mai multe zambete!