Despre

Motto: “E de trebuință ca omul nu numai să-și agonisească știința prin citire, dar și, de îndată ce a dobândit-o, s-o pună și în slujba celorlalți, atât prin viu grai, cât și în scris.”  Ecclesiastul, prolog.

Preferința pentru fapte are prioritate – deși articolele sînt, în esență, o colecție de vorbe, ele au scopul de a stimula acțiuni, de a încuraja fapte.

Strategii, tactici, metode, mijloace, instrumente și elemente de marketing profitabil testate în 22 ani și aplicate în: pliante, broșuri, telemarketing, seminarii și networking, târguri și expoziții, recomandări de la clienți existenți, anunțuri publicitare de mică și mare publicitate, promovare Tv și radio, mailing și emailing, sponsorizări, SEO, micro-website, SMS, comunicate de presă și PR, obiecte promoționale (CD, memory stick, etc.).

Persoanele participante la succes sînt importante prin prisma aptitudinilor, trăirilor și relațiilor pe care le au cu cei din jur, din punct de vedere al unui marketing profitabil – asta înseamnă experiența, NU doar învechirea, pur și simplu, într-un butoi, ca vinul.

Diferențierea se face prin beneficii unice sau cel puțin percepute ca fiind unice. Aici ai un cuvânt important de spus: în alte părți, găsești articole care abundă în informații teoretice sau cu un grad redus de flexibilitate practică.

Cel mai ușor este sa folosești pentru navigare fie etichetele, fie categoriile articolelor. Sugestiile sînt binevenite, oricând pot fi adăugate etichete sau categorii noi. Cei mai mulți preferă exemple, idei și studii de caz. Tu cum gândești?

Dacă vrei să mă contactezi, poți s-o faci prin email sau SMS la 0722 784 922.

Dacă ai ceva de vândut sau de cumpărat, dacă vrei să scrii și tu, și ai idei pe care vrei să le promovezi, trimite un mesaj. Unii oameni de succes au intrat în afaceri la 15 ani… alții la 75 de ani!

Niciodată nu este prea devreme… sau prea târziu. Poți greși de multe ori, contează să perseverezi în dorința de performanță. Poți cădea, important este să te ridici!

Spor la lectură și la acțiunile tale de marketing profitabil!